Web Site


Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ SEO

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ WEB SITE – ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ WEB SITE – ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ – ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ

Αυτές είναι οι τυπικές ερωτήσεις – αιτήματα στις μηχανές αναζήτησης. Η δημιουργία ιστοσελίδων και η δημιουργία Web Site είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα προβολής στο διαδίκτυο. Υπάρχουν κι άλλα όπως το SEO (Search Engine Optimization) και η προώθηση των ιστοσελίδων, η διαφήμιση στα Social Media ή το Google, το Internet Marketing κλπ. Όλα αυτά έρχονται μετά, από τη στιγμή δηλαδή που το Web Site που έφτιαξε ένα παιδί και δεν εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης, όπως δυστυχώς συμβαίνει συνήθως!

Στην ACC.I.S. πιστεύουμε πως η κατασκευή δυναμικών Web Site και ιστοσελίδων ή στατικών Web Site και ιστοσελίδων, είναι μια πολύ απαιτητική εργασία που απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες και όχι απλά… ‘’μυρωδιάδες’’. Σε όλα τα στάδια δημιουργίας ενός Web Site πρέπει να κυριαρχεί το δημιουργικό στοιχείο και όχι η πεπατημένη που κάνει όλα τα Web Site ίδια και τελικά αδιάφορα.

TA ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ WEB SITE ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ

Ο συνδυασμός παραγόντων όπως το Web Design, η συγγραφή κειμένων από κειμενογράφους με ειδίκευση στο αντικείμενο και το SEO, το Web Development αλλά και το εμπορικό φίλτρο που πρέπει να φιλτράρει όλη την ενέργεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη εργασία.

Μην εμπιστεύεστε τον πρώτο τυχόντα. Ερευνήστε το! Ζητήστε γνώμες και προσφορές. Ο φτηνότερος ενενήντα εννέα φορές στις εκατό θα είναι και φτηνότερος στο αποτέλεσμα. Ο ακριβότερος μπορεί απλά να πουλάει τρέλα. Γι’αυτό μην αποφασίσετε συνεργάτη με αποκλειστικό κριτήριο τα χρήματα. Αφήστε στο αισθητήριο και τη χημεία να σας οδηγήσουν. Η συνεργασία είναι πολύ δύσκολη υπόθεση αλλά πολύ αποδοτική όταν υπάρξει.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ WEBSITE - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Τα δυναμικά Web Sites και ιστοσελίδες σας δίνουν τη δυνατότητα να χειρίζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο χωρίς την παρεμβολή άλλων. Φαίνεται απλό, δεν είναι όμως τόσο απλό, αλλά ούτε και αδύνατο. Με μια καλή εξάσκηση μπορείτε μόνοι σας να έχετε τον έλεγχο. Στην infoGRID# σας εκπαιδεύουμε ώστε να μπορείτε μόνοι σας να πραγματοποιείτε εργασίες ανανέωσης της ιστοσελίδας σας.

ΣΤΑΤΙΚΑ WEBSITE - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Τα στατικά Web Site και ιστοσελίδες προτιμώνται από όσους ενδιαφέρονται για μια απλή παρουσία στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζονται συνεχή ενημέρωση στο Web Site τους και γενικώς δεν έχουν απαιτήσεις.Το δεύτερο στάδιο μετά την δημιουργία των ιστοσελίδων σας είναι η βελτιστοποίησή του.

Πλέον θεωρείται η πιο σοβαρή εργασία ώστε να δώσουμε στο Web Site μας τη δυνατότητα να ‘’σκαρφαλώσει’’ ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Αν δεν το χειριστεί εξειδικευμένος κειμενογράφος δημιουργώντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, ξεχάστε κάθε επιτυχία του Web Site σας.

Το Search Engine Optimization είναι η βελτιστοποίηση-διόρθωση ιστοσελίδων και Web Site και η διαδικασία αυτή γίνεται με σκοπό την καλύτερη προβολή του δικτυακού μας τόπου, ώστε να μας φέρει στις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Έχει αποδειχθεί πως οι χρήστες-καταναλωτές δεν περιηγούνται σε περισσότερο από δύο με τρεις σελίδες όταν κάνουν την αναζήτησή τους. Επομένως είναι σημαντικό να μπορείτε να ‘’σκοράρετε’’ ψηλά για να αυξήσετε την πιθανότητα να επισκεφθεί κάποιος το δικό σας Web Site. Αύξηση του Traffic στις σελίδες σας σημαίνει φυσικά και αύξηση της πελατείας.

Με το επιτυχημένο SEO μπορούμε επίσης να στοχεύσουμε σε συγκεκριμένο κοινό αφού δίνουμε στις μηχανές αναζήτησης τα κλειδιά εκείνα που θα ξεκλειδώσουν περιεχόμενο από το δικό μας Web Site καθώς δίνουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένες αναζητήσεις.

Eπιπλέον, με το SEO, η κατάταξη στις υψηλότερες θέσεις αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας μας και την πριμοδοτεί με κύρος πράγμα που ενισχύει τις πιθανότητες πώλησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

Οι Συνεργάτες μας

Essential SSL