Οι υπηρεσίες μαςΗ ACC.I.S Solutions από την αρχή της ίδρυσής της έχει σαν πρωταρχικό της μέλημα να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες, όπως:>> Εφαρμογές ERP-CRM
Έχουμε επιλέξει και συνεργαζόμαστε μόνο με τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής software και υλοποιούμε στους πελάτες μας λύσεις που ποικίλλουν από απλές εμπορολογιστικές εφαρμογές, συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων [ERP] και πελατειακών σχέσεων [CRM], σε χρηστικά προγράμματα μισθοδοσίας, υψηλής τεχνολογίας συστήματα παρακολούθησης, εύστροφα προγράμματα παραγγελειοληψίας και πρακτικές εφαρμογές διαδικτύου.

>> Content Management System
Η εταιρική ιστοσελίδα είναι πλέον ένα πολύ ισχυρό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας για κάθε εταιρεία. Ο σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών στην αγορά προϋποθέτει πλέον άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών / καταναλωτών τους.

>> Web Hosting [Project Management],
H δεκαετής εμπειρία της ACC.I.S Solutions στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και του Internet και οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι τα διαπιστευτήρια μας για ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες Web Hosting.
>> e-Commerce [Software Analysis & Design],
* Online δημιουργία και διαχείριση καταστήματος με απλό και εύχρηστο τρόπο
* Online παραγγελίες και πληρωμές με την χρήση πιστωτικών καρτών αλλά και αντικαταβολής
* Ασφάλεια συναλλαγών σε συνεργασία με κορυφαίες Ελληνικές τράπεζες
* Υπηρεσίες Logistics για την αποθήκευση των εμπορευμάτων σε συνεργασία με κορυφαίες εγχώριες εταιρείες
* Υπηρεσίες ταχύ-μεταφοράς για την παράδοση των εμπορευμάτων στο τελικό πελάτη

>> Wi-Fi Δίκτυα [Software Development].
Το Wi-Fi είναι ένα υψηλής συχνότητας ασύρματο τοπικό δίκτυο (WLAN), που δίνει την δυνατότητα σύνδεσης στο τοπικό ενσύρματο δίκτυο και κατ’ επέκταση με το Internet. Οι δυναμικές του δυνατότητες επιτρέπουν την αντικατάσταση ή την επέκταση ενός ενσύρματου δικτύου Ethernet, επιτρέποντας σε έναν χρήστη την ασύρματη μετάδοση και λήψη δεδομένων.

>> Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

>> Φοροτεχνικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

>> Διαχείριση Έργων [Project Management]

>> Ανάλυση και Σχεδιασμό Λογισμικού [Software Analysis & Design], NISL
Οι Συνεργάτες μας

Essential SSL