Διαφήμιση στο Facebook

Αν ενδιαφέρεστε για δική σας επαγγελματική παρουσία στο Facebook με μια ξεχωριστή παρουσία
καλέστε στο +30 700 700 1180Τo Facebook έχει σχεδόν 3 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες! Η επισκεψιμότητα του είναι υψηλότερη από το Google!

Και το καλύτερο;Ακόμα δεν το έχουν πάρει είδηση οι (περισσότεροι) ανταγωνιστές σας με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο φθηνή η διαφήμιση εκεί, σε σχέση με το Google!
Η διαφήμιση στο Facebook εμφανίζεται με τη μορφή μικρών banners (εικόνες).
Όλα τα στατιστικά δείχνουν ότι το Facebook είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για την αύξηση του brand name recognition αλλά και το lead generation (αύξηση πιθανών πελατών).Σημαντική ιδιαιτερότητα της διαφήμισης στο Facebook


Στο Facebook υπάρχει η δυνατότητα να στοχεύσετε το target group σας όχι μόνο με βάση τη γλώσσα και τη χώρα, αλλά και με βάση το φύλο, την ηλικία, το εκπαιδευτικό επίπεδο ή ακόμα και τα ενδιαφέροντα-χόμπυ.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε καμπάνιες που θα εμφανίζεται η διαφήμιση μόνο όταν ο χρήστης έχει γενέθλια!
Επίσης λόγω της τεράστιας επισκεψιμότητας του Facebook, η διαφήμιση αυτή είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να χτίσουμε Brand Name Recognition πολύ οικονομικά.


Τι μπορούμε να κάνουμε για σας


Η ACC.I.S. S.A. αναλαμβάνει να δημιουργήσει τη διαφημιστική σας καμπάνια στο Facebook, και παράλληλα να δημιουργήσει όσα banners επιθυμείτε.
Το κόστος δημιουργίας της καμπάνιας περιλαμβάνει τη δημιουργία τριών αρχικών banners.
Η στόχευση της καμπάνιας γίνεται με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, και ειδικότερα:


  • χώρα/γλώσσα
  • ηλικία
  • φύλο
  • μόρφωση
  • χόμπυ
  • ενδιαφέροντα
  • και άλλα παρόμοια στοιχεία.


Εκτός από τη δημιουργία της καμπάνιας μπορούμε να συντηρήσουμε τη καμπάνια και να τη βελτιώνουμε κάθε μήνα, με στόχο την ακόμα καλύτερη απόδοση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προβληθείτε οικονομικά και αποδοτικά στο Facebook.

Οι Συνεργάτες μας

Essential SSL