Η Εταιρεία

Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα Α.Ε.

Παροχή Cloud Computing, Ανάπτυξη λογισμικού κατά παραγγελία, Υπηρεσιών Web Hosting, κατοχύρωσης Domain Names και Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα .

Ξεκινήσαμε συστηματικά στην εταιρία τον Οκτώβριο του 1983 και στηρίξαμε την πορεία μας στη συνεχή επένδυση σε αξιόπιστους προμηθευτές/συνεργάτες και στο δικό μας δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα!

Mε τις καινοτομίες, τις προσφορές και τη συνεχή φροντίδα που σας παρέχουμε, θέσαμε τα standards στην Ελληνική αγορά web hosting και domains, δημιουργώντας το πρότυπο για όλες τις παρόμοιες Ελληνικές εταιρίες.

Είμαστε μια ομάδα από ενθουσιώδεις, έμπειρους κι ευφάνταστους νέους επαγγελματίες, με πάθος για τη δουλειά μας και αυτό το επιβεβαιώνουν οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας

Αναπτυσσόμαστε δυναμικά και σταθερά και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για πολλά χρόνια ακόμα!
Οι δραστηριότητες της εταιρίας έχουν οργανωθεί, γύρω από τους παρακάτω άξονες:Α. SOFTWARE IMPLEMENTATION:

Η ACC.I.S. A.E. αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται για την εγκατάσταση ή αναβάθμιση ενός πληροφοριακού συστήματος, ξεκινώντας από την ανάλυση των αναγκών και την επιλογή του βέλτιστου software, την παραμετροποίησή του και την ανάπτυξη custom components, μέχρι την εκπαίδευση των χρηστών και την υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του συστήματος.

Β. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Η ACC.I.S. A.E., έχοντας μεγάλη εμπειρία στο business consulting προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα διαδικασιών, οργάνωσης, χρηματοοικονομικής διαχείρισης και επιχειρηματικής στρατηγικής, αποτελώντας έναν αξιόπιστο σύμβουλο στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Γ. MANAGEMENT:

Η ACC.I.S. A.E. αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση μεγάλων έργων πληροφορικής, τον συντονισμό των επιμέρους προμηθευτών – κατασκευαστών και την ολοκλήρωση των επιμέρους παραδοτέων σε ενιαίο πληροφοριακό σύστημα.

WEB SERVICES:
  • Ανάπτυξη λογισμικού κατά παραγγελία.
  • Cloud Computing.
  • Online Κατοχύρωση domain names με κατάληξη .gr, .eu, .com, .net, .org, .info και άλλες 16 καταλήξεις. (Εγκεκριμένοι Καταχωρητές .GR ονομάτων χώρου από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ 513/22-11-11 )
  • Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-Commerce Applications).
  • Διεκπεραίωση για Ασφαλείς Συναλλαγές (Secure Transactions).
  • Φιλοξενία Ιστοσελίδων κι Εφαρμογών Web (Web Hosting).Όραμα και Φιλοσοφία της Acc.i.s S.A.Χρησιµοποιούμε προηγµένη τεχνολογία κι εφευρετικότητα στη χρήση της, για να έχετε ευκολόχρηστες υπηρεσίες.

Επενδύουμε στις καλύτερες τηλεπικοινωνιακές υποδοµές και παροχείς εφαρµογών, δίνοντάς σας περισσότερα απ’ όσα περιμένατε.

Σχεδιάζουμε τον τρόπο λειτουργίας και τις υπηρεσίες μας, συνδυάζοντας αυτό που μας ζητάτε εσείς, με τη δική μας εμπειρία & τεχνογνωσία !

Σας βοηθάμε να στήσετε επιτυχημένα την παρουσία σας στο Internet, γιατί η δική σας επιτυχία σημαίνει τη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Στηρίζουμε τους μεταπωλητές/συνεργάτες μας χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρίες hosting στην Ελλάδα σήμερα υπήρξαν Μεταπωλητές μας!

Θέλαμε και πετύχαμε να γίνουμε η εταιρία-πρότυπο, στο χώρο του hosting/domains στην Ελλάδα. Πάρα πολλές παρόμοιες εταιρίες ακολουθούν το επιτυχημένο μοντέλο λειτουργίας μας.

Συντελούμε στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και από άλλες εταιρίες, προς όφελος του πελάτη, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη στην ποιότητα!Το πελατολόγιό μαςΟι πελάτες μας προέρχονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φορείς του Δημοσίου, Υπουργεία, Δήμοι και Κοινότητες, πολιτικοί και βουλευτές, εταιρίες υπηρεσιών internet και υψηλής τεχνολογίας, εμπορικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και απλοί ιδιώτες.

Από την πρώτη κιόλας επικοινωνίας μας, δημιουργούμε μεταξύ μας σχέσεις εμπιστοσύνης, απαραίτητες ειδικά σε περιόδους όπως αυτή.

Οι Συνεργάτες μας

Essential SSL